MEGÚJULÓ GYÁRTÓSOR, GYORSABB ÉS EGYSZERŰBB KISZOLGÁLÁS

A kerítéslécek gyártásának elindítása után újabb berendezésekkel bővíti és modernizálja tormásligeti gyártóegységét a Polmetál Pruszynski. Míg a kerítéslécek elsősorban a magánszemélyek számára bizonyultak érdekes új terméknek, a most üzembe állított új megoldások a viszonteladók és szakmai partnerek számára lesznek fontosak.

A telephelyre nemrég új lemezcsévélő érkezett, amellyel - az eddigi maximum 40 méteres helyett - immár akár 800 méteres tekercsek legyártása is lehetségessé válik, ami különösen kivitelezők, bádogosok számára kínál praktikus és könnyen szállítható, kezelhető alapanyagot.

Síklemezek rendeléséhez kattintson ide!

Polmetál Pruszynski élhajlítógépEmellett egy-egy modern, automata hasítógép és élhajlítógép is be lett vonva a termelésbe. Ezeket a berendezéseket programozottan lehet üzemeltetni, ráadásul a vezérlőprogram a Polmetál Pruszynski üzleti partnerei számára is elérhetővé válik. Ügyfeleink webes eléréssel férhetnek hozzá a platformhoz, ahol elkészíthetik az elképzeléseiket bemutató rajzokat, amelyek alapján szakembereink pár kattintással, azonnal gyártásba tudják küldeni az elemeket. Ez különösen hasznos és gyors megoldás lehet egyedi kialakítású, például élhajlított elemek igénylésekor.

Élhajlított elemekről bővebb információt itt találhat, gerincelemek rendeléséhez pedig kattintson ide!

Kérdése lenne? Keresse szakértő tanácsadóinkat!


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.