Korcolt lemezek

A pattintott, korcolt, illetve előre kialakított illesztési profillal rendelkező síklemezes tetőfedés letisztult, modern arculatot kölcsönöz épületeinknek. Az elegáns építőanyagot irodaházak, középületek, templomok és kastélyok tetőfedésekor is előszeretettel használják. Széles színskálában érhető el, ami lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk.

A lemezek szélessége 300 és 510 mm lehet, hosszuk maximum 7 méter, súlyuk pedig mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként.

A lemez a gyártás során mindkét oldalán horganyzásra kerül, ami a korrózió ellen nyújt hatékony védelmet, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá, és erre kerül a bevonat, amely  PURLAK®, PURMAT® és PURMAX® is lehet. Ez a technológia garantálja azt a felületet, amely hosszú élettartamú, öntisztuló, és a rozsda is elkerüli.

A pattintott korcolt tetőlemezek csatlakoztatása bepattintással történik, vagyis szereléskor a korcot már nem kell ráhajlítani. Megbontás szükségessége esetén ez a megoldás a lemezek sérülésmentes szétválasztását is lehetővé teszi.

Az előkorcolt lemezek összeillesztése a szerelés helyszínén, bádogos szakember munkájával történik


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.