Ereszcsatorna

A NIAGARA ereszcsatorna-rendszer egy teljesen komplett, több mint 20 elemből álló esztétikus vízelvezető rendszer - minden tetőre és éghajlatra ideális, könnyen és akár utólag is felszerelhető.

A helyesen összeszerelt rendszer biztosítja az egész tetőről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegződő jég által okozott deformációknak, és a választott alapanyagtól függően tartóssága akár 100 évig is kitarthat.

A klasszikus NIAGARA ereszcsatorna-rendszer 8 féle méretben, számos színvariációban kapható. A méret- és színválaszték lehetővé teszi az illeszkedést az adott épület homlokzatának, tetejének színvilágához. A gyártás magas szakmai tudással rendelkező személyzet által vezérelt, modern géppark segítségével történik. A termékcsalád négyféle alapanyagból készülhet: horganyzott acélból, poliuretán bevonattal ellátott acélból, titáncink lemezből és a Pruszynski által kifejlesztett, titánt és alumíniumot is tartalmazó ötvözetéből, a Tytanium lemezből.

A rendszer a csatornaelemek szélessége és a lefolyócsövek átmérője alapján összesen 8-féle méretben érhető el, így bármilyen épülettípushoz megtaláljuk a megfelelő áteresztőképességűt. 

A Niagara ereszcsatorna rendszerről és az elérhető méretekről bővebben olvashat ide kattintva.

A szögletes NIAGARA ereszcsatorna-rendszer négyszögletes formája kiválóan illeszkedik a modern épületek vonalvezetéséhez. 

A rendszer elemei kiváló minőségű, horganyzott acélból készülnek, amit mindkét oldalán 50 μm vastagságú poliuretán réteggel látnak el. Ez a megoldás a korrózióvédelem mellett biztosítja a színtartósságot, és az időjárási körülményekkel szembeni ellenállóképességet is. A RAL 9005 és RAL 7016 színekben termékcsaládban elérhető idomok és rögzítőelemek segítségével teljesértékű vízelvezető rendszert alakíthatunk ki, ami esztétikájában és funkcionalitását tekintve is időtálló megoldást jelent. 

A szögletes kialakítás egyik fontos előnye, hogy a termékcsalád részeként elérhető takarólemezek és panelek segítségével akár rejtett, beépített, illetve az épület modern vonalvezetésébe illeszkedő vízelvezető rendszert is kialakíthatunk.


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.