Rólunk

A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.

Magyarországon a Polmetál Pruszynski nem csak a lengyel vállalat termékeit forgalmazza, hanem saját gyártókapacitással is rendelkezik. Fém tetőfedő anyagok, valamint burkoló és térelválasztó építőipari panelek széles skáláját kínálják, amelyek ipari és mezőgazdasági csarnokokistállók, valamint kerítésrendszerek, irodaépületek és lakóházak építésénél, felújításánál kínálnak modern, esztétikus és hosszú élettartammal bíró megoldást.

Minden termék rendelkezik Építésügyi Minőségellenőrzői Engedéllyel, és közös jellemzőjük a kiváló minőség. Ezt a vállalat saját gyártókapacitásának köszönhetően tudja biztosítani, hiszen csak korszerű technológiával és gépparkkal, illetve kiváló minőségű alapanyagokkal dolgoznak. Ennek is tudható be, hogy akár évtizedes garancia vállalás is elérhető: a lemeztermékekre általában 10-15 év, horganyzott lemez esetén 10 év, egyes festett lemezek esetén pedig 15-30 év is lehet a jótállás hossza.

A Polmetál Pruszynski termékei között találunk:

  • tetőfedésre használt trapézlemezeket, cserepeslemezeket és korcolt lemezeket,
  • komplett ereszcsatorna-rendszereket,
  • falkazetta rendszereket és homlokzati paneleket
  • fém álmennyezeteket és térelválasztó megoldásokat
  • hő és hangszigetelő funkcióval bíró szendvicspaneleket és tartószerkezeti elemeket
  • perforált acéllemezeket,
  • szelemeneket, Z, C és Σ könnyűgerendákat,
  • valamint kiegészítő és szerelési anyagokat.

A termékeket a Polmetál Pruszynski az ország teljes területén értékesíti, felkészült szakmai csapata segítségével: értékesítő és műszaki szakembereik mind lakossági, mind építőipari ügyfeleknek készséggel segítenek, és akár szakmai partnerek bevonásával akár egyedi elképzelések tervezése, kivitelezése is lehetségessé válik.


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.