Homlokzat

A Polmetál Pruszynski Kft. a minőségi acél homlokzati burkolatok széles választékát kínálja.

A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, így a szerkezeti és tetőfedő funkció mellett homlokzaton is alkalmazhatók. 

A homlokzati trapézlemezek 6-60 mm-ig terjedő bordamagassággal készülnek, festett, horganyzott és alucink, illetve PURLAK®, PURMAT® és PURMAX® bevonattal egyaránt. A 0,5-0,7 mm vastagságú trapézlemezek tömege mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként, így szerelhetősége könnyű és gyors, illetve tárolása, szállítása is egyszerű. A TH jelölésű lemezek - a hazai gyártásnak köszönhetően - rövidebb átfutási idő alatt juthatnak el Önhöz.

A trapézlemezhez hasonló, de a hullámos kialakításnak köszönhetően attól eltérő esztétikájú, lágyabb megjelenést kölcsönző burkolat a sinuslemez vagy hullámlemez, amely ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi csarnoképületek kedvelt homlokzati burkolata, amely akár tetőfedésre, kerítésként, garázskapuként használható. A 25 mm profilmagasságú PF25 sinuslemez felszerelése történhet függőleges vagy vízszintes, de akár átlós tájolással is, illetve ezek kombinációjában, anyagvastagságtól függően akár 6-7 folyóméteres hosszig.

Válasszon homlokzati trapézlemezeink és hullámlemezeink közül, akár 40 év garanciával!


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.