Szendvicspanel

A szendvicspanelek kőzetgyapot és poliuretán (PIR) hab töltettel készülnek. Széles körben használhatók: logisztikai és ipari funkciójú épületek, csarnokok, bevásárlóközpontok és sportlétesítmények válaszfalainak, homlokzatának építésénél és tetőszerkezetek kialakításánál egyaránt. 

A speciális jellemzőkkel rendelkező változatok jól használhatók különleges célokra, pl. agrárcélú épületek, élelmiszeripari és hűtőházi funkciójú létesítmények esetén, vagy olyan esetekben, amikor a tűzbiztonság vagy a hangszigetelés az elsődleges cél.

A panelek hőhídmentes csatlakoztatási megoldással toldhatók egymáshoz. Homlokzati panelek esetén látszó vagy rejtett rögzítés is elérhető. A szendvicspanelek modern, gazdaságos és időtálló építőanyagok, melyek rendkívül gyorsan és egyszerűen, nehéz gépek bevonása nélkül, az időjárásra való tekintet nélkül szerelhetők a helyszínen. A panelek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, és egyszerre látnak el térelhatároló, hőszigetelő és vízszigetelő funkciót, egyben eleget tesznek az épületfizikai és tűzvédelmi követelményeknek is.


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.