MEGÉRKEZTEK AZ ECO TERMÉKEK

GAZDASÁGOS ÁRÚ TETŐFEDŐ, HOMLOKZATI ÉS KERÍTÉS MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK

A megszokott prémium minőségi feltételeket szem előtt tartva, de a racionalizált gyártási folyamatnak köszönhetően több mint 7 %-kal olcsóbb termékváltozattal egészült ki tetőfedő, homlokzati és kerítés kínálatunk. Keresse az ECO termékeket a webáruházban! 

A jelenleg tapasztalt, és a közeljövőre prognosztizált építőipari prognózisokat is figyelembe véve alacsonyabb árú termékekkel bővíti kínálatát a Polmetál Pruszynski. Az ECO jelzéssel ellátott új termékek a megszokott 0,5, 0,6 és 0,7 mm-es lemezvastagság helyett egy 0,46-os, olcsóbban beszerezhető acéllemezből készülnek. A normál termékekhez képest ezek kevesebb, csak a leggyakoribb színekben, egyoldali színezéssel érhetők el, ugyanakkor fényes és matt pikkelyes kivitel is elérhető.

A termékek árában a különbség azonban szemmel látható: a 0,5 mm-es vastagságú változathoz képest több mint 7 %-kal alacsonyabb négyzetméter árral tervezhetünk. Ráadásul – a hazai gyártásnak köszönhetően – nem csak gazdaságos árra, hanem gyorsabb kiszállításra is számíthatunk.

A tetőfedésre szánt termékek közül a 20 és 35 mm bordamagasságú trapézlemez, valamint a Szafír cserepeslemez érhető már el ECO változatban, míg homlokzatburkolati célokra a 6, 20 és 35 mm-es bordamagasságú trapézlemez választható, kerítésként pedig szintén a 6-os trapézlemez ajánlott. A termékeket megtaláljuk a weboldalon az ECO kulcsszóra keresve.


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.