GONDOZÁSMENTES ACÉL KERÍTÉSLÉCEK

RÖVID SZÁLLÍTÁSI IDŐVEL

Hazai gyártású acél kerítéslécekkel bővíti kínálatát a Polmetál Pruszynski, mely prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. 

A Polmetál Pruszynski Vas megyei székhelyén készülnek a most piacra dobott gondozásmentes acél kerítéslécek is, amelyek esetében a 0,7/0,5 mm vastagságú acéllemezre 25 μm vastagságú fényes vagy 35 μm vastagságú matt poliészter-bevonat kerül. Ez a megoldás kivételes ellenállást biztosít a fotokémiai öregedési folyamatokkal szemben: UV ellenállása az EN 10169/2 európai szabvány szerinti RUV3 besorolásnak felel meg. A matt felület elegáns hatást és meleg benyomást kelt, ami jól illeszkedik modern kialakítású házakhoz is.

Színét tekintve a termék kétféle kialakítással érhető el. Az egyik oldalán színezett változat esetén a népszerű famintás változat mellett rengeteg különböző színből választhatunk a RAL színskáláról, a hátoldal pedig egységes szürke védőlakkot kap, míg a mindkét oldalán színezett változat esetén famintás matt, fényes téglavörös (RAL 8004) és antracit (RAL 7016) színek közül választhatunk.

A kerítéslécek rögzítése a léc közepén, színazonos (vagy a famintás változat esetében színében illő) festéssel és EPDM alátéttel ellátott csavarral történik. A lécek akár egyedi méretben is elérhetők, méghozzá a hazai üzemnek köszönhetően rövid gyártási és szállítási idővel. A gondozásmentes kerítéslécek mindkét vége lehet lekerekített vagy egyenes is, így akár vízszintesen vagy függőlegesen is fel lehet szerelni őket. Műszaki adatokat és áttekintő rajzokat találunk a termékoldalon.

Szintén a hazai termelőegységben, így rövidebb gyártási és szállítási idő mellett készülnek a Polmetál Pruszynski népszerű termékei, a H jelzéssel ellátott trapézlemezek.

A most megjelent, 6 mm-es profilmagassággal rendelkező trapézlemez homlokzatburkolatként, kerítésként, garázskapuként is kiválóan alkalmazható és elérhető a kerítéslécek esetén népszerű famintázattal is.


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.