Trapézlemezek

A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként is használhatók, illetve akár kerítésként is beépíthetjük ezeket.

Több mint 20 féle méretben, 6-200 mm-ig terjedő bordamagassággal készülnek a trapézlemezek; festett, horganyzott és alucink bevonattal egyaránt. A TH jelölésű lemezek esetében rövidebb a rendelés átfutási és szállítási ideje, ezáltal a termékek gyorsabban juthatnak el a felhasználóhoz.

A lemez a gyártás során mindkét oldalán horganyzásra kerül, ami a korrózió ellen nyújt hatékony védelmet, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá, és erre kerül a festékréteg. Végeredményként egy magas minőségű, rugalmasan felhasználható, és a környezeti hatásoknak ellenálló építőanyagot kapunk.

A 0,5 mm vastagságú trapézlemezek tömege mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként, így szerelhetősége könnyű és gyors, illetve tárolása, szállítása is egyszerű.

              


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.