Tigra - Cserepeslemez

Újabb újdonság a Polmetál Pruszynski modulos cserepeslemez kínálatában: a modern vonalvezetésű Tigra egyedi megjelenését elsősorban a többitől eltérő, a szemlélő tekintetét megragadó kialakításának köszönheti.

Elsőnek a trapéz formájú, nagyobb bordák tűnnek fel, amiket harmonikusan egészítenek ki a lapos részeket díszítő nanohullámok. Mintha csak egy hatalmas tábla csokoládé került volna a tetőre… a következetes és egyenes mintázat ugyanakkor letisztult és rendezett benyomást kelt. 

A nanohullámos felület már más tetőfedő lemeznél és kipróbálásra került, és mind esztétikai, mind műszaki szempontból telitalálatnak bizonyult: a hullámok olyan kicsik, hogy távolabbról szemlélve a felület simának tűnik, ugyanakkor ez a megoldás egyben erősíti is a cserepeslemezt, növelve annak merevségét.

A modulos kialakítás megkönnyíti a szállítást és az összeszerelést, a mintázat szimmetriája pedig lehetővé teszi a jobbról vagy balról indított felszerelést is, a tetőfedő igényei szerint.

A Tigra cserepeslemez a már ismert poliuretán alapú és további komplex bevonatokkal (PURLAK®, PURMAT®, PURMAX®, TOPMAT ®) is elérhető, különböző színekben, akár több évtizedes esztétikai és műszaki garanciával. A Polmetál Pruszynski kínálatában a rögzítéshez szükséges minden kellék, így a kötőelemek, szigetelő és tömítőprofilok, fóliák, valamint a szellőzést biztosító profilok is elérhetők. 

Műszaki adatok:

Jellemző

Érték

hasznos szélesség [mm]

1147

teljes szélesség (w) [mm]

1186

modul hossza [mm]

350

hullám magasság [mm]

30

profilmagasság [mm]

11,5

tető minimális lejtése [° fok]

9

 

Kapcsolódó cikkek, információk:

Műszaki rajz:

Polmetál Pruszynski - TIGRA cserepeslemez műszaki rajz

További információkért, illetve a termékek megrendeléséhez lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

A rögzítéshez, felszereléshez szükséges kiegészítőket megvásárolhatja a Polmetál Pruszynski webáruházában: