Cserepeslemez Tigra 350/30 ǀ Két modul ǀ RAL 7016 ǀ 0,50 mm ǀ TOPMAT

Rendelhető
5 021,58 Ft
 
 
 
 

A modern vonalvezetésű Tigra cserepeslemez egyedi megjelenését elsősorban a többitől eltérő, a szemlélő tekintetét megragadó kialakításának köszönheti.

Elsőnek a trapéz formájú, nagyobb bordák tűnnek fel, amiket harmonikusan egészítenek ki a lapos részeket díszítő nanohullámok. Mintha csak egy hatalmas tábla csokoládé került volna a tetőre… a következetes és egyenes mintázat ugyanakkor letisztult és rendezett benyomást kelt. 

A nanohullámos felület már más tetőfedő lemeznél és kipróbálásra került, és mind esztétikai, mind műszaki szempontból telitalálatnak bizonyult: a hullámok olyan kicsik, hogy távolabbról szemlélve a felület simának tűnik, ugyanakkor ez a megoldás egyben erősíti is a cserepeslemezt, növelve annak merevségét.

A modulos kialakítás megkönnyíti a szállítást és az összeszerelést, a mintázat szimmetriája pedig lehetővé teszi a jobbról vagy balról indított felszerelést is, a tetőfedő igényei szerint.

A Tigra cserepeslemez a már ismert poliuretán alapú és további komplex bevonatokkal (PURLAK®, PURMAT®, PURMAX®, TOPMAT ®) is elérhető, különböző színekben, akár több évtizedes esztétikai és műszaki garanciával.

SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
DOKUMENTUMOK

Cserepeslemez Tigra 350/30 ǀ Két modul ǀ RAL 7016 ǀ 0,50 mm ǀ TOPMAT

CIKKSZÁM: CTI3570160.50TT201147
Rendelhető
5 021,58 Ft
db

Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.