FIORD: AZ ÚJ CSEREPESLEMEZ

SKANDINÁV DESIGN ÉS KIEMELKEDŐ TARTÓSSÁG

A Polmetál Pruszynski kínálatában is megjelent a Pruszynski cégcsoport új terméke, a Fiord® cserepeslemez. 

A modulos kialakítású Fiord® cserepeslemez elsősorban modern vonalvezetésű otthonok minőségi és stílusos tetőfedését biztosíthatja; karakteres formája a skandináv dizájnra emlékeztető dombornyomással tűnik ki a kínálatból.

A sík részen található kisebb bordák a panel tartását javítják, így biztosan elkerülhető a hullámosodás. A modulok szimmetrikus, egymásba illeszkedő kialakítása jóval könnyebbé teszi a felszerelést is.

Ezt a cserepeslemezt elsősorban modern megjelenésű házak tetőfedésére tervezték, amihez jól illeszkednek a hozzá választható matt bevonatok, mint például az évtizedes garanciával elérhető, kiváló színtartóssággal bíró TOPMAT®.

A Polmetál Pruszynski által kínált cserepeslemezek között találunk méretre gyártott és modulos kialakításúakat is, és böngészhetünk a különböző vonalvezetésű, formájú darabok között, amelyekhez különböző típusú bevonatokat és színeket választhatunk.

A Fiord cserepeslemezek megrendeléséhez kattintson ide, esetleges kérdéseivel pedig lépjen kapcsolatba szakembereinkkel!


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.