PUNTO PRUSZYNSKI

ÁLMENNYEZETEK, HOMLOKZATBURKOLATOK KÍNÁLATUNKBAN!

A Pruszynski cégcsoportnak immár 20 éve tagja a Punto, amely innovatív és prémium minőségű álmennyezeti rendszereket, árnyékolókat és homlokzatburkolatokat is gyárt, saját fejlesztés alapján. A Punto termékek a Polmetál Pruszynski kínálatában is megtalálhatók, ismerjük meg ezeket! 

A lengyelországi Punto vállalat 1994 óta működik, 2001 óta pedig a Pruszynski cégcsoport tagja, Punto Pruszynski néven. 

A Punto Pruszynski fő tevékenységi köre a kiemelkedő minőségű fém építőipari anyagok gyártása: függesztett álmennyezetek, homlokzatburkolatok, árnyékolók és az ezek rögzítéséhez szükséges rögzítőrendszerek szerepelnek a kínálatukban. A vállalat emellett a legnagyobb lengyelországi gipszkarton profil gyártó, termékeit külföldön, a Polmetál Pruszynskinek köszönhetően Magyarországon is forgalmazzák.

A Punto szakmai tudását innovatív, új termékek kifejlesztésében is kamatoztatta. A fém tetőfedő rendszerek kapcsán szerzett tapasztalatokat, a modern gyártókapacitást, és a vállalatcsoport által szabadalmaztatott fémötvözetet kombinálva hozták létre Tytanium Pruszynski termékcsaládot, melynek tetőfedő, homlokzati és ereszcsatorna változata is elérhető.

A Polmetál Pruszynski kínálatában az alábbi Punto termékeket találjuk meg:

Függesztett álmennyezetek

A Punto Pruszynski egy sor olyan modern építőanyaggal rendelkezik, amelyek felfüggesztve, álmennyezetként hasznosíthatók. A rögzítési mód, a termékfajták, a különböző színek és megoldások széles skálájának köszönhetően számos különböző hatást keltő és funkciót betöltő álmennyezetet alakíthatunk ki, de akár ívek és görbületek kialakítására is van mód. A függesztett álmennyezetek nagy előnye emellett a könnyű fel- és leszerelhetőség, aminek köszönhetően a mennyezeti gépészeti elemek, szerelőpanelek könnyen elérhetőek maradnak. Az álmennyezek emellett csökkenthetik a kifűteni szükséges légköbméter mennyiségét is a helyiségben, legyen szó akár irodai terekről, ipari célú épületekről, folyosókról vagy raktárakról.

Az álmennyezeteknek három fő típusa érhető el:

  • A rácsos álmennyezetek olyan OPEN-CELL típusú beltéri álmennyezetek, amelyek lehetővé teszik a kereskedelmi belső terek, irodák modern, tartós és praktikus kialakítását.
  • Egyes homlokzatburkolatként használt sínrendszeres panelek, így az S, SC, Omega és Omega F jelzésű termékek álmennyezetként is használhatók. Az acél vagy alumínium elemek sínre rögzítése csavarkapcsolat nélkül történik, így azok könnyen le- és felszerelhetők, egyszerű hozzáférést biztosítva az esetleges gépészeti vezetékekhez.

További információkért tekintse meg a termékoldalunkat!

Homlokzatburkolatok

A Punto által gyártott homlokzati és árnyékoló elemek közös tulajdonsága, hogy a fedést sávos kialakítású panelek látják el, amiket egy falra szerelt traverzre, sínre tudunk rögzíteni. Az egyes felületeken lehetőségünk van a különböző színű és szélességű sávok kombinálására, így egyedi megjelenést kölcsönözhetünk az épületnek.

Az erre a célra kifejlesztett 20, 30 és 45°-os sínrendszer használatával a sávos panelek árnyékolóként is használhatók homlokzatok esetén.

A Punto Pruszynski termékeit megtaláljuk a Polmetál Pruszynski kínálatában is így szakértőinktől magyar nyelven is kérhet felvilágosítást ezekről a termékekről, és lehetséges felhasználási módjukról. Várjuk megkeresését!


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.