MEGÚJULT TERMÉKKATALÓGUSUNK

2023-ban weboldalunk mellett termékkatalógusunkat is megújítottuk. A 48 oldalas kiadványból teljes körű áttekintést kaphatnak vállalatunk termékkínálatáról.

A folyamatos innovációnak köszönhetően az elmúlt években is számos új, prémium minőségű acél építőipari termék került be a kínálatunkba, köztük a Fiord és a Tigra cserepeslemez, vagy a TP-26 SUPER trapézlemez.

A most kiadott katalógusban nem csak az újdonságok, hanem a gyártott és forgalmazott termékek teljes köre megtalálható. Átfogó képet kaphatunk a tetőfedésre alkalmas cserepeslemezek, korcolt lemezek és trapézlemezek kínálatáról, a homlokzatburkolatként használható megoldásokról, továbbá az elérhető szerkezeti elemekről, álmennyezetekről, ereszcsatorna-rendszerekről is. A kiadványban bemutatásra kerülnek a választható bevonatok és a színpaletta is.

Az új katalógus jól áttekinthető és látványos formában mutatja be a kínálatot, egyaránt törekedve a pontosságra és az információgazdagságra, így magánszemélyeknek és szakembereknek is hasznos lehet.

A katalógus elérhető telephelyünkön, legfontosabb viszonteladó partnereinél, valamint online formában is megtekinthető erre a linkre kattintva.


Kövessen minket közösségi média felületeinken is!
© 2023 POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT.