Hírek és blogbejegyzések

Tavaszi készlet-kisöprő akciót hirdet a Polmetál Pruszynski: a tormásligeti telephelyről akciós, 2019-es árakon vihetők el a még készleten lévő Raiko ereszcsatorna elemek.

Hazai gyártású acél kerítéslécekkel bővíti kínálatát a Polmetál Pruszynski, mely prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A nagy sikerre való tekintettel tavaszi bevezető akciónkat június 30-ig meghosszabbítjuk, melynek keretében 15% kedvezménnyel rendelheti meg a kerítésléceket!

A szendvicspanel kialakítása, tulajdonságai, könnyű kezelhetősége számos különböző felhasználási lehetőséget kínál a mindennapokban. Nem is csoda, hogy egyre több tervezőiroda választja, ajánlja ezt a költséghatékony, mégis látványos megoldást, ami teljes mértékben kielégítheti a vevő elképzeléseit. Mikor gondolkodjunk szendvicspaneles megoldásban? Erre mutatunk néhány szemléltető példát!

Egyetlen építőanyag és szerkezet esetén sem lehet kizárni az esetleges sérülések és károk bekövetkezését. Különösen igaz ez az épület tetejére, ami folyamatosan ki van téve az elemek különböző csapásainak. A legtöbb hiba azonban elkerülhető az acéllemez megfelelő kezelésével és szerelésével. Cikkünkben az acéllemezes tetők leggyakrabban előforduló hibáit vesszük sorra, és szót ejtünk a javítási lehetőségekről is.