Hírek és blogbejegyzések

Rátalálunk egy régi épületre, amibe beleszeretünk, legyen az akár kőház, faház vagy téglaház. Mit lehet vele kezdeni, ha be akarunk költözni, ha esetleg kicsinek bizonyul, ha tetőt cserélnénk, vagy ha új helyiséggel bővítenénk? Ezekre a kérdésekre adunk most szakértői választ!

Tetőfelújításkor vagy új épület építésénél természetes, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, és a lehető leginkább költséghatékony módon szeretnénk kiválasztani a tetőfedő elemeket. Mitől függ az acél tetőfedő megoldások ára?

Fontos, hogy a megvásárolt, prémium minőségű Pruszynski termékek szerelését, rögzítését is kiváló minőségű anyagok, eszközök és kötőelemek használatával végezzük. A Polmetál Pruszynski a rögzítéshez az Etanco önfúró lemezcsavarjait ajánlja, amelyek különböző méretben és a lemezekhez illő színben, fa és fém alépítményhez is rendelhetőek webáruházunkból, akár EPDM alátéttel is, amely tartós és vízzáró rögzítést tesz lehetővé.

Akár vásárlással, akár öröklés útján jutunk egy házhoz, nyaralóhoz, vagy egy mezőgazdasági épülethez, nagy eséllyel számolhatunk régi tetőszerkezettel, amit fel kell újítani, vagy egy az egyben lecserélni. De pontosan mi indokolja a munkálatokat, és milyen anyagot használjunk? Most jönnek a válaszok!

Miért építkezünk, miért újítunk fel és miért választjuk a modernebb, megbízhatóbb megoldásokat és építési anyagokat? A válasz kézenfekvő: biztonságos, korszerű és komfortos otthont szeretnénk biztosítani családunknak, ami évtizedeken át gondtalan életet garantál.

  • Polmetal Pruszynski Kft.
  • cím: 9736 Tormásliget, Iparterület 127/5
  • telefonszám: +36 94 565 164
  • fax: +36 94 565 165