Niagara ereszcsatorna-rendszer

A NIAGARA ereszcsatorna-rendszer egy teljesen komplett, több mint 20 elemből álló esztétikus vízelvezető rendszer - minden tetőre és éghajlatra ideális, könnyen és akár utólag is felszerelhető.

A helyesen összeszerelt rendszer biztosítja az egész tetőről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegződő jég által okozott deformációknak, és a választott alapanyagtól függően tartóssága akár 100 évig is kitarthat.

A NIAGARA ereszcsatorna-rendszer 8 féle méretben, számos színvariációban kapható. A méret- és színválaszték lehetővé teszi az illeszkedést az adott épület homlokzatának, tetejének színvilágához. A gyártás magas szakmai tudással rendelkező személyzet által vezérelt, modern géppark segítségével történik. A termékcsalád négyféle alapanyagból készülhet: horganyzott acélból, poliuretán bevonattal ellátott acélból, titáncink lemezből és a Pruszynski által kifejlesztett, titánt és alumíniumot is tartalmazó ötvözetéből, a Tytanium lemezből.

A rendszer a csatornaelemek szélessége és a lefolyócsövek átmérője alapján összesen 8-féle méretben érhető el, így bármilyen épülettípushoz megtaláljuk a megfelelő áteresztőképességűt. A lehetőségeket az alábbi táblázat tartalmazza:

Méret (csatornaszélesség / csőátmérő (mm)) Jellemző alkalmazás
110/90 kisebb alapterületű családi házak
125/90 családi házak
125/100 nagyobb, többlakásos családi házak
150/100 mezőgazdasági épületek
150/120 ipari jellegű épületek
150/150 csarnokok
190/120 lakótömbök, társasházak
190/150 ipari és logisztikai csarnokok

Elérhető színek:

Színminta

További információkért, illetve a termékek megrendeléséhez lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

A rögzítéshez, felszereléshez szükséges kiegészítőket megvásárolhatja a Polmetál Pruszynski webáruházában: