Horganyzott acél poliészter bevonattal

Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer - minden tetőre ideális, különleges és könnyen összeszerelhető, minden éghajlatra és létesítményre ideálisan hozzáilleszthető. Olyan rendszer, amelynek az előnyei minden épületnek képes kiemelni vizuális szépségét.

A helyesen felszerelt ereszcsatorna rendszer biztosítja az egész tetőrendszerről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegeződő jég által okozott deformációknak. Olyan anyagból készült, amely biztosítja annak hosszú élettartalmát. Az ereszcsatornák elemeinek helyes összekapcsolása kiegyenlítí az időjárásbeli különbségek okozta élettartami hosszúságukat a rendszer tömítettségétől függetlenül. Ennek eredményeképpen a rendszer ideálisan egymáshoz passzolt függőleges elemei sikeresen vezetik el a vizet.

A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275g/m2) és pural réteggel bevont (2x50µm) acélból készült. A pural réteget nagyon sima felület és tartós szín, illetve megfelelő esővíz és légköri szennyeződésekre való ellenállás jellemzi. A bádog nyolc rétegben bevont védőrétege garantálja az elemek tökéletes rozsdásodás elleni védelmét, ami többszörösen megnöveli azok élettartamát. Ezért az ereszcsatorna rendszert többéves megbízhatóság jellemzi, karbantartása csak a csatornákban lévő szennyeződések eltávolítását igényli.

Az új NIAGARA ereszcsatorna rendszer 8 féle méretben, valamint 6 színvariációban kapható: barna, meggypiros, téglavörös, fekete, grafitszürke, fehér.

A rendszeren belül elérhető méret és színválaszték lehetővé teszi a rendszer egyénileg történő hozzáillesztését a tetőszerkezet és az épületek illetve az ipari csarnokok homlokzatának a felületéhez és színéhez.

Az ereszcsatorna rendszer a legkorszerűbb technológián alapuló hidegen hengerelt acéllemezből készül. A gyártás a magas szakmai tudással rendelkező munkások által vezérelt gazdag és állandóan modernizált gépparkon történik. Rendszerünk sikerességének az alapja a minden apró részletre kiterjedő legnagyobb odafigyelés és az állandó, legjobb minőségű gyártás megőrzése.

Színminta

  • Polmetal Pruszynski Kft.
  • cím: 9736 Tormásliget, Iparterület 127/5
  • telefonszám: +36 94 565 164
  • fax: +36 94 565 165