Rólunk

Polmetál Pruszynski Kft.

A Polmetál Pruszynski Kft. 2002. július 18-án alakult lengyel-magyar vegyes vállalatként. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő anyagok gyártásában.

Cégünk elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmenyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepeslemezeket gyárt és forgalmaz. Kiváló minőségű termékeket ajánlunk, amelyet többéves garanciával támasztunk alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgozunk.

Nagyon széles palettában kínálunk tetőfedő és mennyezeti burkolóanyagokat. A lemeztermékekre 10-15 év garanciát vállalunk, amelyek élettartama horganyzott lemez esetén 25 év, 50µm festett lemez esetén 40-50 év.

Trapézlemezből 20 féle méretet gyártunk festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, ezek közül a legalacsonyabb bordamagasságú 6 mm, a legmagasabb 160mm. Ezen trapézlemezek közül a T/150; T/160; T/92 magastrapéz gyártása újdonság.

A Magyarországon gyártott trapézlemezeink a homlokzatokra leggyakrabban használt TH20, és a tetőfedésre használt TH45 trapézlemez. Ezen lemezek gyártási ideje jóval rövidebb a Lengyelországban gyártott trapézlemezek gyártási idejénél.

Cserepeslemezből 2 féle, zafír és kron formát kínálunk, 0,5 mm vastagságban, 25, 35, 50µm festett poliészter, kivitelben.

Falkazetta rendszert 600mm hasznos szélességben és 0,7-1,5mm vastagságig tudunk ajánlani.
Homlokzati paneleket 0,5 és 0,7mm vastagságban ajánlunk horganyzott acél alapanyagból fényes poliészter bevonattal.

Minden építkezésnél óriási szerepe van az anyagok esztétikájának, funkcionalitásának, és ellenálló képességének. Annak köszönhetően hogy egyre modernebb és magasabb paraméterekkel rendelkező termékeket használnak, lehetővé vált hogy a homlokzatok tervezésénél szabadon variáljunk színekkel és formákkal, úgy a családi házaknál, mint az ipari létesítményeknél.
Bevezetésre került a homlokzat beépítését szolgáló új rendszer, amely a minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, univerzális és különböző fajtákban gazdag. A kínált kazettonok széles színskálája lehetővé teszi a vizuális effektus használatát és különleges homlokzatok létrehozását.

Palettánkon szerepelnek a Z és C könnyűgerendák, amelyek hidegen hengerelt acélból készülnek. A teherbírásuk és merevségük a tartószerkezeteknél széleskörűen felhasználhatóak. A profilok kiegészítő ajánlatok képeznek a könnyűszerkezetes (ipari, kereskedelmi és szolgáltató) épületek burkolásánál.

A, Z és C könnyűgerendák szerelő furatokkal rendelhetőek, ami megkönnyíti szerelésüket csavarokkal, illetve szegeccsel. Alapanyaguk horganyzott acélszalag (S280 GD vagy S350 GD minőségben), 1,5-3 mm közötti vastagságban. Felhasználástól és igénytől függően a könnyűgerendákat nem kell felületkezelni, de porszórással festhetőek.

Mindezek mellett teljes ereszcsatorna-rendszert kínálunk, amely két oldalon plasztisol réteggel ellátott horganyzott acéllemezből készül három méretben: 100/75mm, 125/90mm, 150/100mm.
A csatornát hat alapszínben gyártjuk: barna, fehér, fekete és meggypiros, téglavörös, grafitszürke.
Alapszíneink között 25µm fényes poliészterből 18 féle, 35µm matt poliészterből 7 féle, 50 µm puralból 3 féle standard színünk létezik, így mindenki megtalálhatja, a széleskörű szín és formaválasztékból a számára legmegfelelőbbet.
Valamennyi termékünk rendelkezik Építésügyi Minőségellenőrzői Engedéllyel.

Főbb beszállítóink között szerepelnek:
- Corus Myriad - Franciaországból,
- ThyssenKrupp - Németországból,
- US. Steel - Szlovákiából,
- Salzgitter - Németországból,
- Voest Alpine - Ausztirából.

A viszonteladói hálózatunk folyamatosan szélesedik. A jelenleg működő viszonteladói kapcsolataink révén az ország nagy részén sikeresen tevékenykedünk.

 

  • Polmetal Pruszynski Kft.
  • cím: 9736 Tormásliget, Iparterület 127/5
  • telefonszám: +36 94 565 164
  • fax: +36 94 565 165