Blog

Amikre büszkék vagyunk: elismerések, tanúsítványok és díjak 2020-ban

2021. április 16. 09:00

Kelet-Közép-Európa meghatározó építőipari szereplője a Pruszynski cégcsoport, melynek tagjai évről évre számos elismerést érdemelnek ki innovatív termékeikkel, társadalmi felelősségvállalásukkal, vagy éppen megbízható és stabil pénzügyi helyzetükkel.

Prémium minőségű termékek gyártása és forgalmazása esetén elengedhetetlen az értékesítő és a vásárló közötti bizalom kiépítése és fenntartása, ami a Polmetál Pruszynski esetében is az üzleti együttműködések fontos jellemzője: szakembereink tanácsadó szemlélettel fogadják üzleti partnereink megkeresését, igényeit. A megbízhatóság egy másik fontos igazolását jelentik az olyan elismerések, amiket különböző szakmai szervezetek és auditáló partnerek adnak ki. A magyarországi Polmetál Pruszynski, és a cégcsoport lengyelországi központja is több ilyen elismeréssel gazdagodott a 2020-as évben.

Magyarország leginkább megbízható vállalatai között van a Polmetál Pruszynski

A Polmetál Pruszynski Kft. a járvánnyal sújtott 2020-as évet is jó eredménnyel zárta. Ahogy a vállalat kereskedelmi vezetője nemrég elmondta: majd’ két évtizedes fennállásuk második legjobb évét zárták, ami önmagában szemlélteti a vállalat által forgalmazott és gyártott termékekbe vetett bizalmat. A cég stabilitását az is mutatja, hogy ahogy a korábbi években, idén is a legmagasabb, AAA minősítésű Bisnode Tanúsítványt kapott, ezzel Magyarország legkevésbé kockázatos, pénzügyileg megbízható vállalatai közé tartozik.

 

Bisnode tanusitvany

 

Díjazták az innovációt

A lengyelországi termékfejlesztő csapat is elismerésben részesült tavaly: a Pruszynski T35 KD jelzésű trapézlemeze nyerte ugyanis a legnagyobb lengyel építőipari havilap, a Builder által szervezett Builder Awards-on a TopBuilder 2020-as díjat. Ez az ottani piacon az egyik leginkább megbecsült elismerés, amellyel innovatív építőipari megoldásokat ismernek el. A T35 KD trapézlemez rögzített füstgátként használható épületekben és nagy csarnokokban: gravitációs füstelvezető rendszerek részeként megakadályozza azt, hogy a füst és égésgázok szabadon terjedjenek nagy terekben. A terméket a lengyel tervezők az 12101-1 szabvány figyelembevételével alakították ki.

TopBuilder elismerést kapott a Pruszynski T35-KD trapézlemeze

Az Év Építőipari Márkája Gálaest 16 éve gyűjti össze az iparág gyártóit és kivitelezőit, és oszt ki elismeréseket az elmúlt évben kiemelkedően teljesítőknek, a média és az iparágban dolgozók jelenlétében. A Pruszynski termékei 2020-ban két elismerést is kaptak: Az Év Arany Építőipari Márkája 2020-as címet a tetőfedő lemezek kategóriájában, és az Év Ezüst Építőipari Márkája 2020 címet nyerték el a moduláris lemezek kategóriájában. Ezt a díjat az építőipari termékekkel dolgozó kivitelezők, szakemberek visszajelzése alapján ítélik oda, így a Pruszynski menedzsmentje különösen fontosnak tartja, és az is örvendetes, hogy 2020-ban nem először ítélték oda a vállalatnak.

Vezető szerep a régió meghatározó építőipari piacán

A varsói székhelyű Pruszyński Sp. z o. o. a kezdetektől tagja a lengyelországi Lapostető- és Homlokzati Kivitelezők Szövetségének (DAFA), mely összefogja az iparágban tevékenykedő kivitelezőket, gyártókat, tervezőket és építészeket egyaránt. A több mint 120 tagot tömörítő szövetség irányelveket, szakmai és technikai publikációkat, javaslatokat tesz közzé, és csak olyan vállalkozásokat fogad tagjai közé, amelyek megbízható módon, ez előírásoknak megfelelően és magas minőségben gyártanak termékeket.

A lengyelországi vállalat emellett nemrég CSR tevékenységével is elismerést érdemelt ki, méghozzá varsói Business Centre Club által szervezett díjkiosztón, a lengyel Munka-, Családügyi és Szociálpolitikai Minisztérium védnöksége alatt. Ezt az elismerést elsősorban olyan vállalatok kaphatják meg, akik tevékenységük és kommunikációjuk során fontos szerepet szánnak a társadalmi felelősségvállalásnak (CSR).

Ugyanez a szervezet hirdette meg a „Lengyel Gazdaság Nagykövete” című versenyt, amelyben a Blachy Pruszynski a globális vállalat kategóriában nyert. Az elismerést a cég annak köszönheti, hogy a termékfejlesztéseknek köszönhetően képes volt a régió számos országában megjelenni: Magyarország mellett Ukrajnában, Csehországban és Romániában, a nyugati piacok közül pedig Franciaországban, Németországban és a skandináv államokban is, így erősítve a Lengyelországban készült termékek jóhírét.

A Lengyel Építőmérnöki Kamara kiadója 2020-ban 10. alkalommal adta ki „Az Év Építője” (Kreator Budownictwa Roku) címet. A Pruszynski ismét az elismerést elnyerők között volt. Az építőipar a lengyelországi gazdaság meghatározó szektora, amely számos munkahelyet teremt, és modern üzleti és technológiai megoldások bevezetésével egyben új távlatokat is nyit az iparági szereplők előtt. Ez az elismerés a lengyelországi Pruszynski vállalat vezető szerepét ismeri el, amit számos szakvélemény és elégedett vásárlók tömege is megerősít.

  • Polmetal Pruszynski Kft.
  • cím: 9736 Tormásliget, Iparterület 127/5
  • telefonszám: +36 94 565 164
  • fax: +36 94 565 165