Hírek

Kazettás homlokzatburkolatok

2015. december 5. 10:29

Az acél homlokzatburkolatok előnye: környezeti hatásokkal szembeni nagy ellenálló képesség, nagy teherbírás, könnyű súly,szerkezeti merevség. Minden építkezésnél óriási szerepe van az anyagok esztétikájának, funkcionalitásának és ellenálló képességének.

Annak köszönhetően,hogy egyre modernebb és magasabb paraméterekkel rendelkező termékeket használunk, lehetővé vált, hogy a homlokzatok tervezésénél szabadon variáljunk színekkel és formákkal,mind a családi házaknál, mind az ipari létesítményeknél. A homlokzat beépítésére szolgáló új rendszer a minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, univerzális és különböző fajtákban gazdag.

A kínált kazettonok, más néven tálcás külső kazetták széles színskálája lehetővé teszi a vizuális effektus használatát és a különleges homlokzatok létrehozását. A kazetton négy oldala mentén meghajlított, sík felületű burkoló tálca. Nincs standard rendelhető mérete, egyedi igények alapján gyártják. A falkazetta rendszer vasszerkezetű ipari épületek külső térelhatároló falainak belső burkolatára használható. 15 µm poliészter bevonatú, hidegen hengerelt acéllemezből készül. Mivel ez belülről egy kész sík burkolatot eredményez, lehetővé válik, hogy amíg az épület külső burkolási munkái folynak addig párhuzamosan a belső munkálatok is elkezdődhetnek. A falkazetta és a külső burkolat között hőszigetelést kell alkalmazni, a hőszigetelés mértékétől függ a falkazetta mélysége. A falkazetta és trapézlemez kombináció szigetelés nélkül is szerelhető.

  • Polmetal Pruszynski Kft.
  • cím: 9736 Tormásliget, Iparterület 127/5
  • telefonszám: +36 94 565 164
  • fax: +36 94 565 165