Tetőfedés cserepeslemezzel

Esztétikus, gazdaságos, könnyen szerelhető és tartós megoldás

Niagara ereszcsatorna-rendszer

Tartós és erős vízelvezető megoldás, több színben és méretben

Innovatív szendvicspanel megoldások

Agrár- és hűtőházi felhasználásra, akusztikai célokra egyaránt

Homlokzatburkolatok

Modern és esztétikus megoldások, kazettás és sávos kivitelben is

CWL tetőbiztonsági rendszer

A munka legyen a tetőn is biztonságos!

HÍREK ÉS BLOGBEJEGYZÉSEK

Időtállósága és ereje mellett az acél egyik legnagyobb előnye, hogy a megfelelő eszközökkel jól megmunkálható, és számos olyan kezelésnek, átalakításnak tehető ki, amelyek alapvetően változtatják meg kinézetét. Ez pedig azoknak az épületeknek az összképére is döntő befolyással lehet, ahol a lemezek felhasználásra kerülnek. Milyen lehetőségeink vannak formabontó megoldásokra akkor, ha a Polmetál Pruszynski által forgalmazott termékek közül választunk?

Évszázados elvárás az építőanyagokkal szemben, hogy tartós, értékeinket védő épületek készüljenek belőlük, és ez különösen fontos a szerkezeti és tetőfedő elemek esetében. Folyamatosan változó világunk, és a növekvő éghajlati kockázatok új kihívásokat is támasztanak, melyekre a Pruszynski cégcsoport innovációval, és folyamatosan fejlesztett termékekkel felel. A Polmetál Pruszynski is azt vallja, hogy a természeti, környezeti hatások által támasztott kihívásokra a minőség és tartósság kettőse ad választ – ismerjük meg, hogy hogyan érvényesülnek ezek az elvárások a Pruszynski termékeknél!

A Pruszynski cégcsoportnak immár 20 éve tagja a Punto, amely innovatív és prémium minőségű álmennyezeti rendszereket, árnyékolókat és homlokzatburkolatokat is gyárt, saját fejlesztés alapján. A Punto termékek a Polmetál Pruszynski kínálatában is megtalálhatók, ismerjük meg ezeket!