Megérkezett a Fiord cserepeslemez

Skandináv design modern vonalvezetésű otthonok tetőfedéséhez

Szögletes Niagara ereszcsatorna

Kiválóan illeszkedik a modern épületek vonalvezetéséhez

Tigra cserepeslemez

Nanohullámos kialakítás az erősebb tetőfedés érdekében

Innovatív szendvicspanel megoldások

Agrár- és hűtőházi felhasználásra, akusztikai célokra egyaránt

CWL tetőbiztonsági rendszer

A munka legyen a tetőn is biztonságos!

Homlokzatburkolatok

Modern és esztétikus megoldások, kazettás és sávos kivitelben is

Tetőfedés cserepeslemezzel

Esztétikus, gazdaságos, könnyen szerelhető és tartós megoldás

HÍREK ÉS BLOGBEJEGYZÉSEK

Egyetlen építőanyag és szerkezet esetén sem lehet kizárni az esetleges sérülések és károk bekövetkezését. Különösen igaz ez az épület tetejére, ami folyamatosan ki van téve az elemek különböző csapásainak. A legtöbb hiba azonban elkerülhető az acéllemez megfelelő kezelésével és szerelésével. Cikkünkben az acéllemezes tetők leggyakrabban előforduló hibáit vesszük sorra, és szót ejtünk a javítási lehetőségekről is.

Szendvicspanel vásárlása esetén érdemes már az első beszerzéskor megrendelni a panelek rögzítését biztosító csavarokat, kötőelemeket is. De hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő csavartípust? Hogyan tudjuk kiszámolni a szendvicspanel csavar szükséges hosszát? A vásárlás előtt felmerülő legfontosabb kérdéseket tekintjük most át.

Meglévő épület, irodaház vagy lakás felújítása során is felmerülhet a kérdés, hogy a mennyezettel mit kezdjünk: festést kap, esetleg tapétát, vagy álmennyezettel lesz eltakarva? Mi a megrendelő igénye és mit javasol a tervező? Ha álmennyezet beépítését fontolgatjuk, akkor számos olyan kérdés és lehetőség adódik, amit érdemes körültekintően végiggondolni. Vegyük most sorra ezeket!