Tető és homlokzatburkolati megoldások

A horganyzott acéllemez megmunkálásából készült termékek alkalmazása a hazai építési piacon is egyre inkább teret hódít. Cégünk a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető.

A termékeink horganyzott acéllemezből hideg hengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami a magas minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Cégünk elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, trapézlemezeket, gipszkarton fal-rendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepeslemezeket gyárt és forgalmaz.

 

Kiváló minőségű termékeket ajánlunk, amelyet többéves garanciával támasztunk alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgozunk. Széles palettában kínálunk tetőfedő és mennyezeti burkolóanyagokat. Kiemelt termékeink közé tartoznak a cserepeslemezek és a trapézlemezek.

A lemeztermékekre 10-15 év garanciát vállalunk, amelyek élettartama horganyzott lemez esetén 25 év, 50µm festett lemez esetén 40-50 év. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint 20 féle méretet gyártunk festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, ezek közül a legalacsonyabb bordamagasságú 6 mm, a legmagasabb 160mm. Ezen trapézlemezek közül a T/92; T/150; T/160 magastrapéz gyártása 2006 év vége óta folyik.

A Magyarországon gyártott trapézlemezeink a homlokzatokra leggyakrabban használt TH20, a tetőfedésre használt TH45, illetve a 2008 tavasza óta gyártott tetőre és homlokzatra egyaránt használatos TH35 trapézlemez. Ezen lemezek gyártási ideje jóval rövidebb a Lengyelországban gyártott trapézlemezek gyártási idejénél. A két oldalon horganyozott és több rétegű festékkel bevont trapézlemezek garantálják a hosszú élettartamot.

A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk. Annak köszönhetően, hogy a lemezeket konkrét hosszúságban gyártják le, a hulladék minimális mennyiségre csökken. A trapézlemezek súlya 0,5mm vastagságban mindössze kb. 5 kg/m², így szerelhetősége könnyű és gyors, tárolása, szállítása egyszerű.

Letöltések

Tárolási információ

Kiterjesztés: pdf
Fájlméret: 117.0 Kb

Cserepes lemez

Kiterjesztés: pdf
Fájlméret: 3.4 Mb

Gyártási profil

Kiterjesztés: pdf
Fájlméret: 1.4 Mb

Adatvédelmi tájékoztató Webfejlesztés: KARMA Interactive