Aktuális híreink

Teljes termékkínálatunk egy katalógusba sűrítve

Elkészült a legújabb katalógusunk.

Belesűrítettünk 44 oldalba minden terméket, amit 2017-ben gyártunk. 

 

Munkatársat keresünk

Acéllemez megmunkáló gépkezelő

Építő-építészmérnök, menedzser

Előkorcolt pattintott lemez gyártás Magyarországon

2016 augusztusában megkezdtük a pattintott előkorcolt lemezek gyártását. 

Kazettás homlokzatburkolatok

Az acél homlokzatburkolatok előnye: környezeti hatásokkal szembeni nagy ellenálló képesség, nagy teherbírás, könnyű súly,szerkezeti merevség. Minden építkezésnél óriási szerepe van az anyagok esztétikájának, funkcionalitásának és ellenálló képességének. Annak köszönhetően,hogy egyre modernebb és magasabb paraméterekkel rendelkező termékeket használunk, lehetővé vált, hogy a homlokzatok tervezésénél szabadon variáljunk színekkel és formákkal,mind a családi házaknál, mind az ipari létesítményeknél. A homlokzat beépítésére szolgáló új rendszer a minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, univerzális és különböző fajtákban gazdag.

Tető és homlokzatburkolati megoldások

A horganyzott acéllemez megmunkálásából készült termékek alkalmazása a hazai építési piacon is egyre inkább teret hódít. Cégünk a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető.

A termékeink horganyzott acéllemezből hideg hengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami a magas minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Cégünk elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, trapézlemezeket, gipszkarton fal-rendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepeslemezeket gyárt és forgalmaz.

 

Aktuális

Trapézlemez

Cserepeslemez

Ereszcsatorna "Z" és "C" Szelemen

Homlokzati és álmennyezeti burkolópanelek

Letöltések

Tárolási információ

Kiterjesztés: pdf
Fájlméret: 117.0 Kb

Cserepes lemez

Kiterjesztés: pdf
Fájlméret: 3.4 Mb

Gyártási profil

Kiterjesztés: pdf
Fájlméret: 1.4 Mb

Adatvédelmi tájékoztató Webfejlesztés: KARMA Interactive